nieuws

Coca-Cola neemt Burgemeester Aboutaleb mee in de wereld van frisdrank

Voedingscommunicatie

Coca-Cola neemt Burgemeester Aboutaleb mee in de wereld van frisdrank

Werkgelegenheid en groei, maar ook het reduceren van het aantal calorieën, waren onderwerpen die tijdens het bezoek aan Burgemeester Aboutaleb aan het hoofdkantoor van Coca-Cola in Rotterdam aan bod kwamen.

Coca-Cola is een multinational, maar heeft ook lokale wortels. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam alleen al werken er zo’n 300 mensen. De onderneming staat middenin de samenleving en ondersteunt diverse Rotterdamse initiatieven, zoals Excelsior4All en JINC, een initiatief voor jongeren. Reden genoeg voor Burgemeester Ahmed Aboutaleb om een werkbezoek te brengen aan de mensen achter Coca-Cola in Nederland.

Minder calorieën

‘Coca-Cola is een bedrijf met ambitie. We maken de lekkerste frisdrank, maar ook op het gebied van duurzaamheid en caloriereductie willen we een leiderschapsrol vervullen’, zegt Jaap Wassink, Vice-President en Country Director Coca-Cola European Partners Nederland. ‘We willen een positief verschil maken. Rotterdam is de stad bij uitstek die past bij onze ambities.’

‘Rotterdam is de tweede stad van Nederland, met een internationale vibe én met vele gezichten. Dit past bij de diverse bedrijfscultuur van Coca-Cola waarin iedereen zich thuis voelt en waarbij we talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden aantrekken, behouden en de kans bieden zich te ontwikkelen.’

Reageer op dit artikel