nieuws

Nestlé opent inschrijving voor duurzaamheidsprijs

Voedingscommunicatie

Nestlé opent inschrijving voor duurzaamheidsprijs

Nestlé en Ashoka nodigen iedereen uit om zich in te schrijven voor de Creating Shared Value (CSV) prijs met een maximale waarde van 500.000 Zwitserse frank (omgerekend ongeveer 439.000 euro).

Sociale ondernemingen, commerciële bedrijven en non-profit organisaties kunnen zich voor de CSV prijs opgeven. Deelnemers kunnen een geldbedrag van 400.000 Zwitserse frank winnen om hun bedrijf verder te laten groeien. Ze maken ook kans om te mogen pitchen op het Wereld Water Form in Brazilië in 2018 en op een prestigieuze Ashoka beurs. 

Sociale ondernemingen

De prijs is voor het eerst uitgereikt in 2010. Het is bedoeld om de uitdagingen die er zijn op het gebied van voeding, water en plattelandsontwikkeling te ondersteunen. Dit jaar werkt Nestlé samen met partner Ashoka, ’s werelds grootste netwerk van sociale ondernemers. Dit netwerk probeert het systeem te veranderen in een wereldwijde zoektocht naar innovaties om de genoemde uitdagingen aan te pakken. 

 

Aanmelden

Innovatieve bedrijven en sociale ondernemingen worden uitgenodigd om zich aan te melden voor 31 oktober 2017.  Andere innoverende bedrijven nomineren kan ook per e-mail. De vijf beste initiatieven worden uitgenodigd om het CSV Forum 2018 in Brazilië bij te wonen. Hier wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

 
Reageer op dit artikel