nieuws

RIVM bundelt informatie over voedsel en voeding op speciale webpagina

Voedingscommunicatie

RIVM bundelt informatie over voedsel en voeding op speciale webpagina

Vanaf vandaag is informatie over veilig, gezond en duurzaam voedsel makkelijker te vinden op de website van het RIVM. Het instituut bundelde de informatie en maakte er een overzichtelijke pagina op zijn website voor.

Op de speciale pagina Voedsel en voeding geeft het RIVM onder meer de feiten en cijfers weer over het huidige voedingspatroon in Nederland, de veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van voedsel en voeding. Tot nu toe was deze informatie versnipperd op de site te vinden. De site is al toegankelijk, maar het RIVM geeft aan dat deze nog wel in ontwikkeling is.

Er zijn al enkele korte teksten met veel links naar relevante informatie geplaatst. 

Reageer op dit artikel