nieuws

Nestlé Health Science neemt Atrium Innovations over

Voedingscommunicatie

Nestlé Health Science neemt Atrium Innovations over

Nestlé Health Science heeft aangekondigd Atrium Innovations over te nemen in het eerste kwartaal van 2018. Atrium Innovations zal op dezelfde manier blijven werken als een apart opererende unit binnen Nestlé Health Science.

Wij zijn enthousiast over de gelijkenissen waardoor onze organisaties erg goed op elkaar aansluiten, zegt Erwin Piening, Managing Director Atrium Innovations. Wetenschappelijke onderbouwing en research & development zijn voor onze beide organisaties een belangrijke pijler.

Therapeutische rol

Nestlé Health Science heeft als doel een therapeutische rol van voeding in de gezondheidszorg te stimuleren. ‘Een bedrijf in gezondheid en wetenschap waar voeding therapie wordt, aldus Piening. 

Reageer op dit artikel