nieuws

Zonnatura en Nina Pierson openen pop-up ontbijtbar (video)

Voedingscommunicatie

Zonnatura en Nina Pierson openen pop-up ontbijtbar (video)

Uit onderzoek van Zonnatura blijkt dat ruim een kwart van de Nederlanders niet iedere dag ontbijt. Daarom opent Zonnatura, samen met Nina Pierson, mede-oprichtster van saladebarketen SLA en hoofdredacteur van BEDROCK, Sunny’s Breakfast Bar in de
Amsterdamse Pijp.

De opening van Sunny’s is onderdeel van de nieuwe campagne van Zonnatura, waar Rico Verhoeven het gezicht van is.

Nederlands ontbijt

Uit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Kien in opdracht van Zonnatura, blijkt dat Nederlanders vaak ontbijten met producten die niet in de Schijf van Vijf zijn opgenomen. Croissants of beschuit (41,2%), beleg zoals 40-60+ kaas en vet vleesbeleg (81%) of zoet beleg (59,5%) zijn veelgebruikte producten bij het ontbijt van de 1092 respondenten.

Biologisch en plantaardig

Bij Sunny’s worden alleen biologische en plantaardige producten geserveerd. De muesli bowls, met de nieuwe muesli’s van Zonnatura, zijn opgebouwd met een plantaardige basis zoals amandeldrink met zwarte bonen en cacao. Voor de toppings kan onder andere gekozen worden uit hennepzaad, kokos, granaatappel en passievrucht.

 

Jeroen Mustert, directeur van Wessanen (moederbedrijf van Zonnatura): “Sunny’s is onderdeel van de nieuwe campagne van Zonnatura, waarbij we Nederland met de hulp van topsporter Rico Verhoeven een duwtje in de rug geven voor een lekker en voedzaam ontbijt.”

 

De Sunny’s Breakfast Bar is drie weken lang geopend vanaf donderdag 25 januari tot en met 14 februari.

Video

Foto's

Reageer op dit artikel