nieuws

Grootste glutenvrije markt tot nu toe komt naar Zoeterwoude

Voedingscommunicatie

Grootste glutenvrije markt tot nu toe komt naar Zoeterwoude

Volgende week zaterdag vindt op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude de jaarlijkse glutenvrije markt plaats. Volgens de organisatoren de grootste tot nu toe.

Mensen kunnen naast het proeven en kopen van glutenvrije producten ook bakdemonstraties bijwonen en vragen stellen aan een voedingsdeskundigen.

Meer dan vijftig kramen

De markt, die op 2 juni plaats vindt, zal bestaan uit meer dan vijftig kramen aan glutenvrije producten uit binnen- en buitenland.

Daarnaast zijn er vijf glutenvrije foodtrucks aanwezig. Naast glutenvrije producten zijn er ook lactosevrije of veganistische producten te vinden op de markt. De meeste kunnen bezoekers  gratis proeven.

Het concept

Volgens glutenvrijemarkt.com,  de organisator van de markt, werkt het concept als volgt: bezoekers krijgen bij de entree van de markt een winkelmandje en kunnen winkelen en proeven bij de kramen. Alle aankopen worden op een centraal kassapunt, bij verlaten van de markt afgerekend.

Bij de foodtrucks en de kramen buiten het winkelconcept rekenen klanten wel direct af.

Toegang

Toegang is gratis, net als het parkeren aan de Rijneke Boulevard. Voor meer bezoekersinformatie ga naar de website van de markt.

Reageer op dit artikel