nieuws

Johma salades zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Voedingscommunicatie

Johma salades zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Johma heeft de recepturen van haar broodsalades opnieuw ontwikkeld. De salades bevatten voortaan geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen meer.

Johma ontwierp ook een nieuwe verpakking waar het ontbreken van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen veel aandacht krijgt, net als de pay-off van Johma: ‘Oet Twente’. Daarnaast is ervoor gekozen om de ingrediëntendeclaraties korter en daarmee overzichtelijker en transparanter te maken.

Verfrissing

Door de keuze voor een nieuw logo en foodfotografie hoopt Johma ook meer klanten aan te spreken met de verpakking, die er volgens hen nu ‘frisser’ uit ziet. De nieuwe verpakkingen zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn vanaf week 23 te koop bij de bekende groothandels. Drie van de achttien varianten van Johma’s salades zijn nog in ontwikkeling.

Reageer op dit artikel