nieuws

Nieuwe informatiegids over vitamines en mineralen

Voedingscommunicatie

Nieuwe informatiegids over vitamines en mineralen

Het online platform Supplementinfo.nl heeft een vernieuwde gids ‘Gezond met vitamines en mineralen’ uitgegeven. Saskia Geurts, directeur NPN van de branchevereniging voor voedingssupplementen zegt dat de gids bijdraagt ‘aan het inzichtelijk maken van de werking van vitamines en mineralen’.

De gids geeft een overzicht van vitamines en mineralen. Via uitleg en illustraties wordt de lezer verteld, waarom deze stoffen belangrijk zijn voor het lichaam, hoe je ze binnen kunt krijgen, wat voedingssupplementen zijn, wat een veilige inname is en wat voor invloed voedingssupplement op medicijnen hebben en visa versa.

De makers

NPN zet zich in voor een breed aanbod van goede en veilige voedingssupplementen, zoals vitamine- en kruidenpreparaten. Op initiatief van de NPN geeft Supplementinfo.nl, objectieve informatie over supplementen en hun effecten op de gezondheid.

Gratis ‘Gezond met vitamines en mineralen’ gids

Behalve dat de gids te downloaden is, kunnen bezoekers van de Gezondheidsbeurs, die van 7 tot en met 10 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt, er een krijgen als dank voor het stemmen voor de Supplement van het Jaar verkiezing. Daarnaast zullen de informatiegidsen verkrijgbaar zijn via diverse drogisterijen, reformzaken, gezondheidswinkels en therapeuten.

Supplement van het Jaar verkiezing

Tijdens de Supplement van het Jaar verkiezing, georganiseerd door Supplementinfo.nl, wordt het supplement van het jaar gekozen. Consumenten geven via een vragenlijst door welk supplement zij belangrijk vinden en waarom. Door via de website te stemmen maakt men kans op het boek ‘Gezond met voedingssupplementen’. De uitslag wordt op 9 februari 2019 bekend gemaakt op de Gezondheidsbeurs.

Afbeelding credits: supplementinfo.nl

Reageer op dit artikel