nieuws

Productnieuws: Andros So Good & Veggie een plantaardig alternatief voor zuivel

Voedingscommunicatie

Productnieuws: Andros So Good & Veggie een plantaardig alternatief voor zuivel

So Good & Veggie van Andros is een plantaardig dessert-alternatief voor zuivel op basis van kokos of amandelmelk. De producten hazelnoot en vanille zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Jumbo. De varianten hazelnoot, perzik en natuur bij de COOP.

De producten bevatten enkel natuurlijke aroma’s en kleurstoffen. Verder maakt So Good & Veggie geen gebruik van conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Andros So good & Veggie

De producten van So Good & Veggie worden gefabriceerd in Frankrijk, in de fabriek worden alleen veganistische desserts geproduceerd. Alle producten dragen het V-label van de Europese Vegetarische Unie.

Reageer op dit artikel