nieuws

Productnieuws: glutenvrije koekjes van Lisa’s Choice

Voedingscommunicatie

Productnieuws: glutenvrije koekjes van Lisa’s Choice

Lisa’s choice brengt voor de zoute- en zoetekauw glutenvrije koekjes op de markt.

Naast de chocolade- en vanillekoekjes zijn er nu zes bijgekomen: lemon butter, cranberry & hazelnut, spiced cookies (bastogne kruiden), cheese & onion, cheese & poppy seed en red pepper. De koekjes zijn verkrijgbaar bij Marqt, Picknic en speciaal- en onlinewinkels.

Lisa’s Choice

Lisa’s dochter bleek in 2010 coeliakie te hebben. Het gezin moest glutenvrij gaan koken, echter konden ze nergens lekkere glutenvrije producten kopen. Hierdoor besloten ze zelf lekkere glutenvrije producten te ontwikkelen. Dit doen ze samen met een ervaren bakker en voedingsdeskundige. Behalve glutenvrij moeten de koekjes lekker zijn,  biologisch gecertificeerd, en geen additieven en E-nummers bevat.

Reageer op dit artikel