nieuws

Productnieuws: Jumbo lanceert biologische zuivellijn

Voedselproductie

Productnieuws: Jumbo lanceert biologische zuivellijn

Jumbo Supermarkten introduceert vanaf 10 augustus biologische zuivelproducten van het huismerk. De producten bestaan uit verse magere en (half)volle melk, karnemelk, magere en volle yoghurt, magere kwark en crème fraîche.

De biologische zuivellijn maakt deel uit van een groter biologisch assortiment dat stapsgewijs in de schappen terecht zal komen. Klanten hebben nu de keus uit een A-merk, het Jumbo huismerk en de biologische variant.

 

Biologisch

Het biologische huismerk van Jumbo is voorzien van het Europese biologische logo en is naar eigen zeggen geproduceerd met respect voor dier en natuur.

 

Naast biologische zuivel, biedt Jumbo ook andere biologische producten aan, zoals brood, eieren, koffie, diverse groenten en vlees. De biologische huismerklijn wordt gedurende het jaar uitgebreid naar iedere productgroep.

 

Duurzaam

Naar eigen zeggen let Jumbo ook op duurzaamheid. Zo hebben pakken zuivel geen plastic dop, waardoor ze gemakkelijk te recyclen zouden zijn. Ook gaat Jumbo bij de toekomstige biologische productintroducties kijken naar een zo duurzaam mogelijke verpakking.

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Veel aandacht voor biologische boeren tijdens Lekker naar de Boer-weekend

Reageer op dit artikel