nieuws

Verkiezing mijn favoriete bioproduct gestart

Voedselproductie

Verkiezing mijn favoriete bioproduct gestart

Tien biologische producten zijn genomineerd voor de titel ‘Mijn favoriete bioproduct’. Het publiek kan stemmen via www.mijnfavorietebioproduct.nl. Er kan tot 15 januari 2016 gestemd worden. Op woensdag 20 januari 2016 wordt op de Bio-beurs in Zwolle bekend gemaakt welk product zich het favoriete bioproduct van Nederland mag noemen.

De genomineerden

– 3-mix notenpasta van TerraSana

– Arnica Massageolie van Weleda

– Bee natural cosmetics MEN van de Traay

– Demeter rode bieten van Estafette Odin

– Ekoland chocopasta van Natudis

– Havergrutten van de Halm

– Mureda Drágora Rood van Natrada

– Natural Temptation – Lots of love thee van Organic Flavour Company

– Rozenspray Conditioner van Urtekram

– Spelt pizza van Albert Heijn

– Tomatensaus passata rustica van de Nieuwe Band

– Your Organic Nature rode linzen pasta van Udea

 

Leukste inzendingen

Consumenten die stemmen op hun favoriete bioproduct en vertellen waarom ze daar zo enthousiast over zijn, maken zelf ook kans op een prijs. De leukste inzendingen worden beloond met gratis boodschappen.

 

Meer ruimte voor biologische producten

De Verkiezing van mijn favoriete bioproduct is een initiatief van Bionext en de Vereniging van Biologische Producenten en Handel. Bavo van den Idsert, directeur van Bionext: ‘Met de groeiende vraag naar biologisch is er steeds meer ruimte voor nieuwe biologische producten. Producenten spelen daarop in door een steeds breder assortiment aan te bieden, dat verkrijgbaar is via de biologische speciaalzaak en de supermarkt.’

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Genomineerden bekend voor Gouden Windei 2015

Reageer op dit artikel