nieuws

Productnieuws: Mona introduceert Intense vla

Voedselproductie

Productnieuws: Mona introduceert Intense vla

Uit onderzoek van Mona blijkt dat er behoefte is aan exclusieve soorten vla. Daarom komt de Nederlandse toetjesmaker nu met Intense Vla.

De eerste smaken van Mona Intense Vla zijn Pure Chocolade, Rijke Vanille en Chocolade Hazelnootsmaak. “Vla is als premium product een toevoeging op het bestaande toetjesrepertoire van pudding, mousse, yoghurt en kwark”, aldus Emilie Heesters, Brand Leader van Mona.

 

Pure ingrediënten

De Intense vla is volgens Mona een rijke, stevige variant, gemaakt met eersteklas ingrediënten. Voor de variant Rijke Vanille zijn bijvoorbeeld vanillestokjes en vanille-extract uit Madagaskar gebruikt. In de chocolade variant zit echte chocolade. In alle drie de varianten is Nederlandse weidemelk verwerkt.

Reageer op dit artikel