nieuws

Productnieuws: Albert Heijn komt met verse groente- en fruitspreads

Voedselproductie

Productnieuws: Albert Heijn komt met verse groente- en fruitspreads

Albert Heijn introduceert verse groente- en fruitspreads van bijvoorbeeld doperwten en aardbeien. Daarnaast komt de supermarktketen met pasta en rijst gemaakt van 100% groente en met wokgroenten en –sauzen.

De supermarktketen wil het consumenten met deze nieuwe versproducten makkelijker maken gezonder te eten en meer te variëren. 

 

Groente- en fruitspreads 

Consumenten kunnen kiezen uit vijf groentespreads: rode biet, wortel, pompoen, bloemkool-paddenstoel en doperwt-munt. De fruitspreads zijn er in vier varianten: aardbei, framboos, bosvruchten en tropische mix. Aan de spreads zijn geen geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.  

 

Rijst en pasta van groente 

Albert Heijn introduceert in het versschap rijst’ gemaakt van verse bloemkool, tagliatelle van wortel en spaghetti gemaakt van courgette.  

 

Wokgroenten en –sauzen 

Voor consumenten zijn er ook zeven nieuwe varianten AH Excellent wok- en roerbakgroente. De producten ingrediënten als groene aspergetips, tatsoi, verse babymaïs en shiitake. Het assortiment wordt aangevuld met vijf woksauzen in de smaken: teriyaki-honing, sesam-soja, groene curry, chili-knoflook en sweet-sour. De woksauzen bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Reageer op dit artikel