nieuws

Productnieuws: Kellogg’s Ancient Legends, 6 nieuwe varianten ontbijtgranen

Voedselproductie

Productnieuws: Kellogg’s Ancient Legends, 6 nieuwe varianten ontbijtgranen

Kellogg’s introduceert Kellogg’s Ancient Legends, zes nieuwe varianten ontbijtgranen met onder andere chia- en lijnzaad, rogge, haver, cashewnoten en pompoenpitten. De zes nieuwe varianten zijn volgens Kellogg’s ontwikkeld omdat de consument steeds meer op zoek is naar het ‘natuurlijke’.

Daarbij heeft Kellogg’s oude granen en zaden toegevoegd aan haar producten. De granen en zaden bevatten voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen. Een portie Kellogg’s ontbijtgranen bevat meer dan 25 procent volkoren granen.

Vlokken, muesli en knapperige muesli

De varianten bestaan uit vlokken, muesli of knapperige muesli. Elke variant is verkrijgbaar in twee combinaties.

Vlokken

De vlokkenvariant is er in de combinatie rogge, bosbessen, amandelen en lijnzaad. Lijnzaad bevat veel omega-3 vetzuren en vezels. Rogge bevat veel vezels, wat kan bijdragen aan een goede darmwerking.

De andere combinatie is spelt, appel, rozijnen en chiazaad. Spelt bevat veel eiwit (15%), B-vitamines, ijzer, zink en fosfor. Chiazaad bevat essentiële omega-3-vetzuren, eiwit, B-vitamines, vezels en mineralen.

Muesli

De mueslivariant is er in de combinatie gepofte spelt, pompoen- en zonnebloempitten, rozijnen en lijnzaad. Pompoenpitten bevatten plantaardige eiwitten (19%), vezels, onverzadigde

vetzuren, vitamines en mineralen. Zonnebloempitten bevatten veel eiwit, vitamine B9, antioxidanten (vitamine E), zink en selenium.

Daarnaast is er de combinatie quinoa, appel, veenbessen en chiazaad. Quinoa bevat veel eiwit, ijzer, vezels, B-vitamines, vitamine E, koper en magnesium.

 

Knapperige muesli

Knapperige muesli is er in de combinatie kleine spelt, cacao, cashewnoten, amandelen en zonnebloempitten. De andere combinatie is spelt, bosbessen, rozijnen en lijnzaad.

Reageer op dit artikel