nieuws

Productnieuws: Unileverproducten bij ALDI in het schap

Voedselproductie

Productnieuws: Unileverproducten bij ALDI in het schap

Vanaf 22 juni biedt ALDI meer merkartikelen van Unilever in het standaardassortiment aan. De uitbreiding betreft bijvoorbeeld Blue Band halvarine, Calvé mayonaise, Unox knakworst en Lipton Ice tea.

ALDI geeft aan dat het aanbieden van merkartikelen zoals Unox en Lipton past binnen het beleid van de onderneming om het aanbod continue te verbeteren: de wens van de klant staat hierin voorop, evenals het principe beste prijs-kwaliteitverhouding.

UTZ en Fairtrade

Klanten vragen naast een goede prijs-kwaliteitverhouding vaker om duurzaam geproduceerde en biologische producten. In de afgelopen jaren heeft ALDI steeds meer gecertificeerde, duurzame artikelen in het assortiment opgenomen (onder meer cacao-UTZ en Fairtrade). 

Reageer op dit artikel