nieuws

Albert Heijn breidt ontbijtassortiment uit

Voedselproductie

Albert Heijn breidt ontbijtassortiment uit

Albert Heijn zet in op meer broodvervangers in de schappen. Het ontbijtassortiment wordt uitgebreid met 13 nieuwe AH-huismerkproducten en 27 nieuwe A-merkproducten, waaronder crackers op spelt- en roggebasis.

Bewust gezonder

Albert Heijn geeft aan dat steeds meer klanten bewust gezonder ontbijten. Daarom introduceert de supermarktketen nieuwe ontbijtproducten. Van ‘goed koopjes’ tot meer luxe producten met oergranen.

Granen van toen

Nieuw in het assortiment is knäckebröd die ‘de granen van toen’ heet. Met deze crackers van rogge, spelt en haver is Albert Heijn de eerste supermarkt die deze varianten onder het eigen merk aanbiedt.

Veel andere nieuwe producten in het schap zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn zoals ‘Leksands Knäcke’, de nummer 1 knäckebröd uit Zweden. 

Portie verpakking

Om klanten te voorzien van meer gemak, zijn er vanaf nu twee nieuwe Albert Heijn-portieverpakkingen met rijstwafels verkrijgbaar. Deze kleine verpakkingen zijn makkelijk om mee te nemen naar het werk of naar school, zegt de retailer.

Reageer op dit artikel