nieuws

Productnieuws: ‘Albert Heijn vernieuwt het vega- en groenteschap’

Voedselproductie

Productnieuws: ‘Albert Heijn vernieuwt het vega- en groenteschap’

Albert Heijn voegt onder andere frietjes van groente en burgers van gestoomde groenten toe aan het vega- en groenteschap. Hiermee wil de supermarktketen het voor de consument makkelijker maken om dagelijks voldoende groente binnen te krijgen.

De supermarktketen geeft aan dat de nieuwe producten allemaal vers zijn en niet voorgebakken.

Vleesvervangers

De uitbreiding van het vegetarische assortiment bestaat uit drie soorten producten, namelijk groenteburgers, vegetarisch gehakt en falafeldeeg.

De burgers van gestoomde groente zijn gemaakt van rode biet, maïs, wortel en groene boon. Het vegetarische gehakt is verkrijgbaar in rul, balletjes en in boomstammetjes en het falafeldeeg is te verkrijgen in de varianten naturel, rode biet en groentemix.

Groentecombinaties

Albert Heijn heeft ook het assortiment aan groenteproducten uitgebreid. In het schap van de supermarkt zijn nu stamppotgroenten, biologische pompoenstukjes en groentefriet van verschillende groenten te vinden.

Ook hebben alle kookgroenten in het schap met gesneden groenten een nieuwe verpakking gekregen. Op deze verpakking staan per product vijf bereidingswijzen.

Kleinverpakkingen

De supermarktketen heeft ook meerdere kleinverpakkingen toegevoegd aan het assortiment.

Reageer op dit artikel