nieuws

Productnieuws: twee nieuwe smaken voor Chaudfontaine Fusion

Voedselproductie

Productnieuws: twee nieuwe smaken voor Chaudfontaine Fusion

Coca-Cola voegt de smaken framboos-limoen en limoen-munt toe aan de Chaudfontaine Fusion lijn.

Groeiende vraag naar water

Chaudfontaine Fusion werd vorig jaar in mei gelanceerd in de smaken citroen en pompelmoes-cranberry. Coca-Cola ziet dat de waters met een smaakje een groot succes zijn door de groeiende vraag naar water en is er van overtuigd dat het Fusion segment verder zal groeien.

De nieuwe smaken dragen bij aan het doel van Coca-Cola om in 2020 een calorievermindering van vijftien procent te behalen ten opzichte van het basisjaar 2012.

Daan Berendsen, senior brandmanager Chaudfontaine zegt dat consumenten steeds vaker water drinken. ‘In de horeca stijgt de vraag naar tafelwater en caloriearme en calorievrije alternatieven. Volgens onderzoek van Metrixlab uit 2016, vindt 67 procent van de volwassen consumenten uitsluitend water drinken echter wat saai. Daarom lanceerde Coca-Cola in mei 2016 Chaudfontaine Fusion, Nu komen daar twee nieuwe smaken bij, zodat we nog meer keuze kunnen bieden in het calorievrije assortiment.’

Natuurlijke aroma’s

De waters bevatten twee calorieën per vijfhonderd milliliter en bevatten bruisend mineraalwater uit de thermale bron bij het dorp Chaudfontaine. Voor de fruitsmaak zijn natuurlijke aroma’s toegevoegd.

Vanaf 10 april zijn de de nieuwe smaken van Chaudfontaine Fusion in de supermarkten te verkrijgen en vanaf 17 april in verschillende horecagelegenheden. Vanaf nu zijn de varianten van Chaudfontaine Fusion citroen en pompelmoes-cranberry ook verkrijgbaar in 1 liter flessen.

Reageer op dit artikel