nieuws

Stemmen op de Jaarprijs 2017 nu nog leuker met filmpjes

Voedselproductie

Stemmen op de Jaarprijs 2017 nu nog leuker met filmpjes

Wat kies jij als beste product van 2017? Wordt het de Boerenkoolburger van Jumbo/Sofine, de Goodbite Notenballetjes van Schouten Europe of de groenterijst en –spaghetti van Albert Heijn/Koninklijke Vezet?

De genomineerden voor de Jaarprijs Goede Voeding 2017 maakten een filmpje om de aandacht voor hun product kracht bij te zetten. Vanaf vandaag staan ze online op de stempagina van de Jaarprijs Goede Voeding 2017 (naar stempagina).

Tweede ronde
Met het plaatsen van de filmpjes begint de tweede kiesronde. De eerste kiesronde vond in de afgelopen twee weken plaats zonder filmpjes. Voor het begin van de tweede ronden zijn achter de schermen de stemmen gefilterd om dubbeltellingen te voorkomen. De tellingen van de eerste en tweede ronde leveren samen met het oordeel van de vakjury de uiteindelijke winnaar op.

Food Future Event
In totaal deden
 24 inzendingen mee aan de Jaarprijs Goede Voeding 2017. De winnaar wordt bekend wordt gemaakt op het Food Future Event op 23 maart in 1931 in Den Bosch (aanmelden Jaarprijsbijeenkomst). Behalve de Jaarprijs reikt de jury nog prijzen uit voor producten die een aanmoediging of bijzondere vermelding verdienen. En de winnaar van Boost Dutch Healht wordt bekendgemaakt, een prijswaardig initiatief dat bijdraagt aan de verbetering van de gezondheid van Nederlanders in brede zin. 

Reageer op dit artikel