nieuws

Productnieuws: Jumbo en Jamie Oliver spelen in op gemak met voorjaarsgerechten

Voedselproductie

Productnieuws: Jumbo en Jamie Oliver spelen in op gemak met voorjaarsgerechten

Jumbo heeft in samenwerking met Jamie Oliver dertien nieuwe voorjaarsgerechten ontwikkeld, met een korte bereidingstijd. De bijna-klaar producten bestaan uit drie panklaargerechten, vier visgerechten, drie kipgerechten en drie vleesgerechten.

De nieuwe producten moeten er voor zorgen dat consumenten een makkelijkere keuze hebben om gezonde voeding op tafel te zetten.

Duurzaamheid en dierenwelzijn

Voor de Jumbo & Jamie bijna-klaar producten heeft Jumbo geprobeerd zoveel mogelijk aandacht te besteden aan duurzaamheid en dierenwelzijn. Jumbo gebruikt in deze producten bijvoorbeeld alleen de ‘Nieuwe Standaard Kip’ en vis dat MSC- of ASC-gecertificeerd is.

Panklaar

Voor de super snelle koks zijn de panklaar producten verkrijgbaar voor €3,50 en bestaan uit de gerechten ‘Smashing’ sugarsnaps bimi wokschotel, ‘Epic’ oesterzwam kool wokschotel en de ‘Stunning’ gerookte makreel salade voor €3,00.

Vis, kip en vlees

Daarnaast heeft Jumbo nog drie verschillende varianten vis (€4,50), kip (€3,00) en vlees (€3,00), die onder andere bestaan uit ‘Beautiful’ kruidige lente ui zalmfilet, ‘Mighty’ pikante kip drumsticks en ‘Marvellous’ mediterraanse burger.

De nieuwe producten zijn een aanvulling op de dertig producten die Jumbo samen met Jamie Oliver uitbracht in september 2016, en vanaf nu verkrijgbaar in alle Jumbo filialen en de Jumbo website.

Reageer op dit artikel