nieuws

Productnieuws: Vifit lanceert proteïnelijn voor sporters

Voedselproductie

Productnieuws: Vifit lanceert proteïnelijn voor sporters

Vifit lanceert Vifit Sport, een lijn proteïnerijke producten voor de sportende consument. De nieuwe lijn bestaat uit drankjes, repen en shakes en bevatten 20 gram eiwitten per portie.

Met de Vifit Sport lijn zegt Vifit alle sporters te willen helpen met het verbeteren van de sport-prestaties en om de sportieve doelen te bereiken. Het zuivelmerk wil hiermee het idee doorbreken dat sportvoeding alleen relevant is voor topatleten of bodybuilders.

Spierherstel

Volgens Vifit is het goed om binnen dertig minuten na een intensieve training twintig gram aan proteïnen te eten.

20 gram eiwit per portie

Om spierherstel te bevorderen, zit er in elke portie van de Vifit shakes, drankjes en repen twintig gram eiwitten, zodat de consument op een makkelijke manier twintig gram proteïne tot zich kan nemen.

Daarnaast zijn de porties verrijkt met vitamine D (0,5 microgram), vitamine B6 (0,46 milligram), magnesium (112 milligram) en kalium (549 milligram).

Vifit meldt dat de producten alleen natuurlijke smaakstoffen bevatten en vrij zijn van kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Drie smaken

Vifit introduceert van elk product drie smaakvarianten:

  • De ‘Recovery Drink’ is verkrijgbaar in de smaken ‘Banana Honey’, ‘Chocolate Mocha’ en ‘Guarana’ voor een prijs van €2,49 per portie.

  • De ‘Recovery Bar’ is beschikbaar in de smaken ‘Lemon Yoghurt’, ‘Peach Yoghurt’ en Cranberry’ voor een prijs van €2,29 per portie.

  • De ‘Recovery Shake’ is te verkrijgen in de smaken ‘Vanilla’, ‘Mango Passionfruit’, en ‘Strawberry Goji’ en gaan over de toonbank voor een prijs van €14,95 per tien porties.

De producten zijn nu te bestellen op www.vifitsport.com en vanaf negen mei bij de Kruidvat.

Reageer op dit artikel