nieuws

Productnieuws: Drie nieuwe alternatieven van Iglo voor de hamburger

Voedselproductie

Productnieuws: Drie nieuwe alternatieven van Iglo voor de hamburger

Iglo lanceert twee nieuwe visburgers, een vegetarische burger en komt de glutenvrije consument tegemoet met een glutenvrije visstick.

Met de nieuwe varianten wil Iglo helpen de vleesconsumptie in Nederland terug te dringen en de flexitariërs extra alternatieven bieden. En om hier nog een schepje boven op te doen deelt Iglo recepten voor de burgers voor extra variatie.

Burgers

De burgers van Iglo zijn verkrijgbaar in de drie varianten ‘Iglo Fish Burgers Classic, de ‘Iglo Fish Burgers Hot & Spicy’ en de ‘Iglo Veggie Burgers’ en in de oven te bereiden.

41 procent groente

De visburgers bestaan uit Alaska Koolvisfilet en een paneer laag die de consument gewend is van Iglo. Voor de pittige bite is de ‘Iglo Fish Burgers Hot & Spicy’ op smaak gebracht met gedroogde rode paprika, gedroogde chilipeper en gedroogde peterselie. Daar in tegen bestaat de ‘Iglo Veggie Burger’ voor 41 procent uit maïs, wortel, broccoli, ui en bloemkool.

Glutenvrij

Iglo helpt niet alleen de vleesconsumptie terug te dringen met zijn burgers, maar breidt ook zijn visstick assortiment uit met een glutenvrije variant. Met de ‘Glutenvrije Visstick’ wil Iglo zijn jonge consumenten met een glutenintolerantie vanaf half juli voorzien van een glutenvrije variant.

De burgers zijn per twee verpakt. De visburgers gaan bij de supermarkten over de toonbank voor €2,49 en de Veggie burgers voor €2,19. Vanaf half juli zijn de Glutenvrije Vissticks verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor €3,79 voor twaalf vissticks.

Reageer op dit artikel