nieuws

Productnieuws: Innocent introduceert drie nieuwe smaken groente- en fruitsappen

Voedselproductie

Productnieuws: Innocent introduceert drie nieuwe smaken groente- en fruitsappen

Innocent breidt zijn assortiment fruitsmoothies en -sappen uit met drie nieuwe fruitsappen, met groente en zaden: super green, super red en super orange. 

De green-variant bevat appel, peer, komkommer en een beetje gember. De super red is een mix van appel, framboos, kersen en gojibessen. Super orange bevat (bloed)sinaasappels en acerolakersen. In de supersmoothies zitten de vitamines B1, B2, B3, B6, C en E.  

Goed doen voor je lijf

Volgens de sappenmaker leven we in een tijd dat mensen steeds functioneler willen consumeren: het moet niet alleen lekker zijn, maar ook iets voor je doen. Om deze reden heeft Innocent eerder al de bestaande sappen- en smoothielijn uitgebreid met smoothies met groente. Nu komen daar sappen bij die, net als de smoothies, gemaakt zijn met groente en extra vitamines.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe sappen met groente en zaden zijn bij Albert Heijn te vinden voor €2,59 per fles van 750 ml.

Reageer op dit artikel