nieuws

Productnieuws: Post-workout bars Fitshe zijn nu ook in supermarktschap te vinden

Voedselproductie

Productnieuws: Post-workout bars Fitshe zijn nu ook in supermarktschap te vinden

Fitshe, producent van eiwitshakes en proteïnebars voor ‘de fitte vrouw’, brengt zijn proteïnebars in de schappen van AH to Go en biologische supermarkt Marqt.

Fitshe is in 2015 opgericht en richt zich op vrouwen met een actieve levensstijl. Oprichter Caroline Glasbergen kwam erachter dat veel vrouwen niet eten na het sporten, terwijl dit essentieel is voor het herstel van het lichaam. “Hier wil ik als vrouwelijke ondernemer verandering in brengen”, licht Glasbergen toe.

Groeiambities

De verkoop van de producten van Fitshe gebeurde eerder voornamelijk online en in de Bijenkorf en Vitaminstore. Maar doordat ze ook bij AH to Go en Marqt verkrijgbaar zijn, kan de onderneming verder groeien.

Partnership voor investering

Glasbergen werkt samen met Fortino Capital, een investeringsmaatschappij met ervaring in het opschalen van bedrijven. “Dankzij deze samenwerking en een investering van Fortino Capital kan ik me focussen op de toekomst”, aldus Glasbergen.

Vernieuwing proteïnemarkt

Matthias Vandepitte, partner bij Fortino Capital: “Als we kijken naar de proteïnemarkt, is er altijd focus geweest op de man. Caroline zag dit gat in de markt en bracht twee jaar geleden een welkome vernieuwing aan.”

Zonder zoet- en smaakstoffen

De veganistische proteïnebars worden gemaakt zonder zoet- en smaakstoffen. Het volledige assortiment van Fitshe bestaat uit shakes, bars en accessoires die de actieve levensstijl ondersteunen zoals een goalplanner, een BPA-vrije shaker en een trui van biologische katoen.

Reageer op dit artikel