nieuws

Partnerbericht: 17 nieuwe drankjes van Coca-Cola in 2017

Voedselproductie

Partnerbericht: 17 nieuwe drankjes van Coca-Cola in 2017

Coca-Cola heeft dit jaar zijn caloriearme en calorievrije assortiment in Nederland sterk uitgebreid, met zeventien nieuwe drankjes. De introducties dragen eraan bij om tegen 2020 gemiddeld vijftien procent minder calorieën in de markt te zetten.

Onder de zeventien introducties vallen voor de Nederlandse markt twee nieuwe merken: Honest en Fïnley. Eerder dit jaar werd Sprite in Nederland volledig vervangen door de suikervrije variant ervan. Het assortiment van Chaudfontaine Fusion, lichtbruisend mineraalwater met natuurlijke fruitaroma’s, werd uitgebreid met de smaken limoen-munt en framboos-limoen.

 

Met de innovaties wil Coca-Cola de consument meer keuze bieden in het calorievrije en caloriearme drankensegment, zonder concessies te doen op smaak. Een infographic geeft de variatie in introducties aan. 
Reageer op dit artikel