nieuws

Productnieuws: eerste hagelslagwinkel van de wereld in Amsterdam

Voedselproductie

Productnieuws: eerste hagelslagwinkel van de wereld in Amsterdam

Net als pindakaas geldt hagelslag bij het ontbijt als een van de bekende tradities in Nederland. Volgens de oprichters van Hagelswag, de eerste hagelslagwinkel die er bestaat, zou deze traditie gedeeld moeten worden met de rest van de wereld. Vanochtend opende Hagelswag haar deuren aan het Spui in Amsterdam.

Lennart de Jong en Robbert Vos lanceerden vorig jaar een crowfundcampagne om Nederlandse hagelslag naar Amerika te brengen. En met succes, want mensen in meer dan 45 landen wereldwijd hebben inmiddels kennisgemaakt met Hagelswag, kwaliteitschocolade voor op brood.

Verschillende smaken

De Jong en Vos testen momenteel verschillende smaken Hagelswag gemaakt met fair-trade ingrediënten, waaronder appel/karamel, pinda/rood fruit en banaan/kokos (de hardloper op dit moment). Daarnaast werken zij samen met chefkoks en foodies, om in de toekomst een aantal bijzondere smaakcombinaties te lanceren.

Winkel geopend

Vanaf vandaag is de Hagelswag store geopend in de Heisteeg 8 in Amsterdam, waar de Hagelswag verkrijgbaar is in glazen flessen of in een pak. Ook zijn er broodjes Hagelswag verkrijgbaar en delen de mannen elke dag tussen twaalf en een uur ’s middags met liefde een broodje Hagelswag uit.

 


 

Reageer op dit artikel