nieuws

Bidfood en Albert Heijn gaan samen de zorgmarkt bedienen

Voedselproductie

Bidfood en Albert Heijn gaan samen de zorgmarkt bedienen

Vanaf deze herfst gaan Bidfood (voorheen Deli XL) en Albert Heijn gezamenlijk de klein- en grootschalige zorg bedienen. Bidfood houdt hierin focus op grootverbruik en de professionele zorgkeuken, Albert Heijn gaat zich richten op kleinschalige woongroepen.

Door de krachten te bundelen kunnen Bidfood en Albert Heijn samen de volledige breedte van de zorgmarkt bedienen. ‘Elke partij heeft zijn specialiteiten. Albert Heijn is door zijn logistieke netwerk sterk in retail, Bidfood met een assortiment van 30.000 producten juist in grootverbruik’, zegt Dick Slootweg, algemeen directeur bij Bidfood.

Vooruitstrevende partner

De samenwerking sluit aan op de visies van beide partijen en de wensen uit de zorgmarkt. ‘Sinds maart 2017 benadert Bidfood de zorgmarkt met nieuwe propositie “Samen naar betere zorg”. Om de zorg beter van dienst te zijn, gingen wij opzoek naar een vooruitstrevende partner die niet onbekend is met de zorg en een landelijke dekking heeft. Dat gaat allemaal op voor Albert Heijn’, aldus Slootweg.

Reageer op dit artikel