nieuws

Productnieuws: Lombardia lanceert nieuwe healthdrink EnergyLove

Voedselproductie

Productnieuws: Lombardia lanceert nieuwe healthdrink EnergyLove

Een “oppeppende” drank op basis van matcha groente thee en groene koffie. Dat is het nieuwe product EnergyLove. Het is ontwikkeld door Alain Indria, chef van Lombardia Food Creator. Het bedrijf mikt met het drankje op de doelgroep millennials en iedereen die bewust wil kiezen voor biologisch, fairtrade en duurzaamheid.

De groene koffie in EnergyLove is afkomstig van niet-geroosterde koffiebonen. Andere ingrediënten van EnergyLove zijn appel, citroen, vezels en Bourbon vanille.

Thee rijk aan polyfenolen

Indria claimt nogal wat in het persbericht: ‘Matcha is een Japanse groene thee met een hoog gehalte aan polyfenolen die verantwoordelijk zijn voor een heilzame werking. Daarnaast scherpt matcha de concentratie aan en werkt positief op het gemoed en het slaap- en relaxatievermogen’, aldus Indria. Of de claims waargemaakt worden, zal de gebruiker zelf moeten ervaren. Volgens de richtlijn van de Nederlandse Gezondheidsraad is het dagelijks drinken van enkele koppen groene (of zwarte) thee onder andere geassocieerd met een verminderd risico op beroerte en/of een verlaagde bloeddruk.

Lombardia Food Creator

Lombardia Food Creator is een familiebedrijf dat streeft naar een duurzame, mens- en diervriendelijke manier van leven. Het bedrijf produceert gecertificeerde producten om de duurzaamheid van het productieproces, evenals de zorg voor eerlijke handel en solidariteit aan te tonen. 

Reageer op dit artikel