nieuws

KNVKT verandert naam naar Koffie en Thee Nederland

Voedselproductie

De branchevereniging KNVKT voor koffie- en theeproducten bestaat dit jaar 130 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe naam en logo: Koffie & Thee Nederland.

Koffie en thee zijn sterk verbonden met de onze cultuur van even een kopje koffie doen, of het nu thuis aan de keukentafel, in de horeca of op kantoor is. Met deze nieuwe naam en site hopen we dat mensen ons gemakkelijker vinden als het adres waar je terecht kan voor kennis, kunde en een kijkje in de keuken van de koffie en thee sector, aldus John Brands, voorzitter Koffie en Thee Nederland.

Belangenbehartiger

Koffie en Thee Nederland is de belangenbehartiger voor Nederlandse koffie- en theebedrijven. Aangesloten leden houden zich bezig met koffie en/of thee, bijvoorbeeld een handelaar, brander of (thee)pakker.

Reageer op dit artikel