nieuws

Recall twee producten van de Smaakspecialist vanwege Bacillicus Cereus

Voedselproductie

Recall twee producten van de Smaakspecialist vanwege Bacillicus Cereus

De Smaakspecialist haalt witte moerbeien van het merk Raw Organic Food en de noten-vruchtenmix van het merk Smaakt uit de winkel vanwege de mogelijke aanwezigheid van Bacillicus Cereus.

Bij de moerbeien gaat om de serie die ten minste houdbaar tot 20 juni 2018 is en lot code 17-25 heeft.

Bij de Smaakt noten-vruchtenmix gaat het om twee series. De eerste is ten minste houdbaar tot 31 maart 2018 met lot code 17-26 en de tweede tot 6 april 2018 met lot code 17-27.

Maag- en darmklachten

De Smaakspecialist haalt de producten uit de winkel omdat ze mogelijk Bacillicus Cereu bevatten. Consumenten wordt aangeraden de producten niet te eten omdat het product maag- en darmklachten kan veroorzaken.

De moerbeien zijn verkocht bij Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop, Makro, Dirk van den Broek, Carrefour, Plus, Hoogvliet en Emté supermarkten. De vruchten-notenmix is verkocht bij Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk van den Broek en Emté supermarkten.

Retour producten

Consumenten die de producten reeds hebben geconsumeerd en maag-darm klachten hebben wordt geadviseerd een huisarts te bezoeken. Consumenten die de betreffende producten in huis hebben wordt geadviseerd het retour te sturen aan de Smaakspecialist, Thoornseweg 2, 4854 EH Bavel, en gebruik te maken van de niet goed geld terug garantie.

Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de Smaakspecialist. Dit kan telefonisch op 076-5656709 of via info@desmaakspecialist.nl.

Reageer op dit artikel