nieuws

Productnieuws: Kaldi introduceert nieuwe specialty coffees

Voedselproductie

Productnieuws: Kaldi introduceert nieuwe specialty coffees

Kaldi komt met vier nieuwe specialty coffees. De nieuwe koffies uit Colombia, Nicaragua, Papua New Guinea en Zimbabwe vullen de bestaande koffielijn aan doordat de koffies variëren in sterkte en smaaktonen.

Met de nieuwe koffievarianten wil Kaldi zich onderscheiden op de Nederlandse koffiemarkt. Om dit te bereiken legt het bedrijf het accent op de kwaliteit en smaakeigenschappen van de koffiebessen. Hiervoor is gekeken naar het productieproces, van teelt tot branden en van zetten tot aan serveren.

Diverse smaaktonen

De specialty coffees van Kaldi hebben verschillende smaken. Volgens het bedrijf zou de smaak van koffie uit Colombia chocoladetonen bevatten en koffie uit Nicaragua tonen van chocolade, citrus, honing en walnoot. Kaldi beschrijft de koffie uit Zimbabwe met smaaktonen van citrus, wijn en hazelnoot en de koffie uit Papua als fruitig en zoet.

De specialty coffees zijn verkrijgbaar in Kaldi vestigingen of online in de webshop.

Reageer op dit artikel