nieuws

Productnieuws: Ter Marsch & Co lanceert wietburger

Voedselproductie

Productnieuws: Ter Marsch & Co lanceert wietburger

Burgerbar Ter Marsch & Co komt met een limited edition: de Cannabis Burger. De lancering vindt plaats tijdens de hamburgercompetitie op maandag 8 januari 2018 tijdens de horecavakbeurs in Amsterdam.

Deze limited edition burger wordt gemaakt met dry aged Angus Beef, Japans Wagyu en langzaam gegaarde biologische kalfsnek op een wietbroodje uit Bakkerij Ter Marsch. Chef Olaf Oldenburg en bakker Edwin Klaasen geven aan veelal te werken met biologische ingrediënten zoals Hollandse kropsla, oude Remeker kaascrumble, gedroogde tomaat, zoetzure tomaat, Cornichon relish, romige limoenwietsaus en gepofte boekweit.

Wietbladeren zonder THC

Het broodje bestaat uit tarwebloem, verse scharreleieren, roomboter en volle melk. De bol wordt verrijkt met poeder van gedroogde biologische wietbladeren zonder THC. De gast wordt volgens de burgerbar niet high van de wiet, maar wel van de zintuigprikkelende smaak’.

Reageer op dit artikel