nieuws

Productnieuws: Bagels & Beans lanceert een nieuwe vleesvrije burger

Voedselproductie

Bagel & Beans introduceert de vleesvrije burger, genaamd de BroccolBrie. Dat is een burger gevuld met broccoli en linzen en wordt geleverd door &samhoud Food. Het recept voor de burger is ontwikkeld door sterrenrestaurant &moshik, het restaurant van topchef Moshik Roth.

Eerder dit jaar lanceerde &samhoud Food een tomatenburger. &samhoud Food is een samenwerking tussen Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud.

BroccolBrie

De BroccolBrie burger heeft een zachte vulling van broccoli en linzen en wordt geserveerd op een bagel met brie, tomaat en een pestomayonaise. De burger staat voor €6,50 op het menu bij Bagels & Beans.

Tomatenburger

Ook de tomatenburger stond op het menu bij Bagels & Beans en dit was volgens medeoprichter Ronald Bakker een groot succes. ‘Die hebben we al een tijdje niet meer op de kaart staan, maar onze gasten vragen er nog geregeld naar. Ik verwacht dat de BroccolBrie net zo’n succes wordt.’

Meer groente eten

Met de vleesvrije burgers probeert &samhoud Food samen met Bagels & Beans consumenten te inspireren om meer groente te eten. 

‘Slechts twee procent van de Nederlanders komt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Daarom maken we het gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen met lekkere en verrassende producten van groente,’ aldus Roth.

Reageer op dit artikel