nieuws

Productnieuws: New York Pizza introduceert twee vegan pizza’s

Voedselproductie

Productnieuws: New York Pizza introduceert twee vegan pizza’s

Sinds 16 april kunnen veganisten terecht bij New York Pizza. Ze kunnen kiezen voor de Sea Shepherd Vegan Veggie Pizza of de Sea Shepherd Vegan Shoarma Pizza. New York Pizza ontwikkelde deze samen met ProVeg.

De Vegan Veggie Pizza bevat veganistische kaas, cherry tomaten en rucola. De Vegan Shoarma Pizza is belegd met vegetarische kipshoarma, rode ui, knoflook swirl en kaas. De veganistische kaas is afkomstig van Nature&Moi, de shoarma van De Vegetarische Slager.

New York Pizza doneert voor elke verkochte pizza één euro aan Sea Shepherd, een internationale non-profit-organisatie die zich inzet om het leven in de oceaan te beschermen.

Internationale primeur
Nederland is volgens ProVeg en New York Pizza het eerste land in Europa waar je landelijk veganistische pizza’s kunt laten bezorgen. De pizza’s zijn namelijk beschikbaar in alle restaurants en bezorgvestigingen in Nederland.

Reageer op dit artikel