nieuws

Dafne Schippers en Epke Zonderland helpen met productontwikkeling Campina magere kwark

Voedselproductie

Dafne Schippers en Epke Zonderland helpen met productontwikkeling Campina magere kwark

Campina lanceert eind juni twee nieuwe smaken magere kwark: Milde Kwark met een vleugje Limoen en Milde Kwark met een vleugje Mango. Het bedrijf kreeg hulp van de atleten Dafne Schippers en Epke Zonderland.

De twee smaken zijn gekozen uit een selectie van tien smaken door een consumententestpanel samen met Epke Zonderland en Dafne Schippers. Twee topsporters die zich al langer verbinden met Campina als Campina-ambassadeurs.

Sportief en gezond leven

Volgens Campina past kwark als eiwitbron in een sportief en gezond leven. Omdat Campinakwark in de supermarkt al gauw populair bleek te zijn, is het assortiment uitgebreid met  twee nieuwe smaken. Het assortiment bestaat op dit moment uit een magere kwark met kokos of vanille smaak.

Product

De kwark wordt op smaak gebracht met suiker en aroma’s. Het zal vanaf 30 juni verkrijgbaar zijn in de supermarkt voor €1,46 per 500 gram 

Reageer op dit artikel