nieuws

Wasted Chef adviseert foodtrucks over voedselverspilling op Festival Mundial (video)

Voedselproductie

Wasted Chef adviseert foodtrucks over voedselverspilling op Festival Mundial (video)

Lucas Smits runt een saladebar met ‘afvalgroenten’. Afgelopen weekend stond hij op Festival Mundial in Tilburg. Daar waren ruim twintig foodtrucks aanwezig met eten uit allerlei windstreken, waarvan er een aantal steeds meer rekening houden met dieetwensen, zoals veganistisch, lactose- of glutenvrij. Behalve met het runnen van zijn wasteless saladbar, houdt Lucas zich bezig met het geven van advies aan zijn Foodtruckcollega’s om verspilling tegen te gaan. Een video-impressie.

Ruim 14.000 mensen bezochten in het weekend van 23 en 24 juni Festival Mundial in Tilburg. Er waren 26 foodtrucks. Lucas Smits gaf een aantal van hen advies om voedselverspilling tijdens het festival tegen te gaan. Een video-impressie.

Reageer op dit artikel