nieuws

Productnieuws: NOLO, wijnen met minder of geen alcohol van Canei

Voedselproductie

Productnieuws:  NOLO, wijnen met minder of geen alcohol van Canei

Canei, de Italiaanse frizzante uit de jaren zeventig, heeft een metamorfose ondergaan. Afgelopen week lanceerde de producent officieel zijn nieuwe frizzante-lijn, die aansluit bij de wensen van de nieuwe generatie.

Met de vernieuwde Frizzante Originale richt Canei zich op mensen die bewust kiezen voor NOLO: minder of geen alcohol. Voor die laatste categorie is er nu Canei 0% alcoholvrij.

Meer met gezondheid bezig
Hendra Satriasaputra, marketingmanager van Canei: ‘Mensen zijn veel meer bezig met hun gezondheid en willen naast minder alcohol ook een drankje met minder calorieën. Dit was voor Canei aanleiding om het merk helemaal opnieuw uit te vinden en een nieuwe reeks frizzantes te ontwikkelen. De nieuwe Canei (7% alcohol) bevat slechts 57,9 Kcal per 100 ml en de 0,0% slechts 31 Kca per 100ml. Ook de smaak van Canei is aangepast aan de wensen van de nieuwe generatie. De nieuwe frizzantes bevatten uitsluitend natuurlijke aroma’s.’

Reageer op dit artikel