nieuws

Productnieuws: Unilever spreads gaan verder onder de naam Upfield

Voedselproductie

Vertrouwde merken zoals Becel, Becel ProActiv en Blue Band komen voortaan van een nieuw moederbedrijf: Upfield. Op 2 juli jl. is de Unilever Spreads divisie overgegaan naar Upfield

‘Het begin van een veelbelovende toekomst als een nieuwe en op zichzelf staande organisatie’, zegt Berend-Jan Taken, General Manager Upfield Nederland.  ‘Onze nieuwe naam, Upfield, reflecteert onze missie om natuur en voeding samen te brengen om de wereld te voorzien van voedzame plantaardige producten van hoge kwaliteit, vol van smaak én goed voor onze planeet.’

Plantaardig de toekomst

Volgens Taken heeft Upfield ambitieuze groeiplannen. ‘We geloven sterk dat plantaardige voeding de toekomst is’, aldus Taken. ‘We zullen hiervoor blijven investeren in onze merken, om middels de bestaande producten én innovaties een mooie toekomst te helpen bouwen, zowel in ontwikkelde als opkomende markten.’

Duurzaamheid wordt meegenomen  

De Spreads divisie was voor vele jaren een integraal onderdeel van Unilever dat zich de afgelopen jaren sterk op het terrein van duurzaamheid profileert. Taken: ‘We nemen een diep geworteld ethos mee op het gebied van duurzaamheid. Er zullen geen compromissen zijn. De marktgroei van plantaardige voedingsmiddelen is een enorme kans om te laten zien dat onze producten gezond, natuurlijk en beter voor het milieu zijn.’

Op de Voeding Nu-bijeenkomst Plantaardige en duurzame voeding vertellen de sprekers hoe je het beste adviseert over een duurzame en gezonde voeding. Klik hier voor meer informatie.

Foto's

Reageer op dit artikel