nieuws

Productnieuws: Nieuwe SodaStreamreeks in recyclebaar glas

Voedselproductie

Productnieuws: Nieuwe SodaStreamreeks in recyclebaar glas

SodaStream breidt zijn aanbod uit met een nieuwe reeks producten: Flavors. Flavors bestaat uit de smaken Red Berry Mix, Blackcurrant, Fruit Mix en Orange Mix.

De smaken bestaan uit vijftig procent vruchtensapconcentraat en zijn verpakt in glazen flessen van 440 milliliter.

De smaken Red Berry Mix (frambozen 20%, aardbeien 15%, kersen 15%), Blackcurrant (zwarte bessen 50%), Fruit Mix (witte druiven 30%, sinaasappel 10%, citroen 10%) en Orange Mix (sinaasappel 50%) zijn te mengen met zowel plat als bruisend water.

Recyclebaar glas

Om het gebruik van wegwerpplastic te voorkomen, gebruikt SodaStream gerecyclede glazen flessen. Hiertoe werkt het bedrijf met een partner die gespecialiseerd is in glazen flessen.

Onnodige suikers

De Flavors zijn een verlenging van de smaakmakers van SodaStream, waaronder de reeks Mocktails. De Flavors verschillen van de andere reeksen doordat ze bestaan uit vijftig procent geconcentreerd vruchtensap, zonder toevoegingen.

Een belangrijk punt, vindt SodaStream, want naast duurzaamheid is gezondheid ook een trend. Consumenten willen bewust genieten en weten wat er in hun voedingsmiddelen verwerkt is. Daarom geeft SodaStream aan dat het geen onnodige suikers en andere toevoegingen in hun product heeft gestopt.

Reageer op dit artikel