nieuws

Menu Matcher helpt bij het organiseren van het kerstdiner

Voedselproductie

Euroma heeft een tool ontwikkeld om het kerstmenu samen te stellen. De producent van kruiden en specerijen heeft als doel een stressloos kerstdiner te bezorgen.

Menu Matcher helpt bij het organiseren van het kerstdiner

Dit doet Euroma aan de hand van de zogenoemde Menu Matcher die het bedrijf heeft bedacht. Hiermee zou het organiseren van een kerstdiner een stuk makkelijker worden. De voorbereidingen voor het kerstdiner kunnen via de Menu Matcher worden gepland en er kan met en voor een gezelschap een menu worden samengesteld.

Voorbeeldrecepten

Om een menu aan te maken kunnen de genodigden online worden uitgenodigd die toegang zullen krijgen tot de online tool. Elke genodigde kiest een of meerdere gerechten om te maken uit het receptenassortiment. Per gang, voor-, hoofd-, na- en bijgerecht, worden er zes recepten gegeven om uit te kiezen of er kan worden gekozen om een eigen recept te bereiden. De Menu Matcher zorgt er dus voor dat alle taken worden verdeeld voor het diner en er niet één iemand opdraait voor het koken van alle gangen.

Vegetarisch

De Menu Matcher geeft meerdere opties voor het diner waaruit kan worden gekozen. Er kan voorkeur worden gegeven aan het aantal gangen en het aantal personen. Daarnaast zijn er ook vegetarische recepten beschikbaar. In de recepten wordt stap voor stap de bereidingswijze uitgelegd en staat er een lijstje met benodigdheden.

De Menu Matcher is niet alleen geschikt voor de kersttijd. Euroma heeft het programma ook bedoeld voor de organisatie van andere etentjes. Euroma zal de recepten blijven vernieuwen om een gevarieerd aanbod te behouden.

Reageer op dit artikel