Voeding Nu is al ruim 80 jaar dé betrouwbare bron voor professionals die in hun werk en/of vakgebied met voeding, voedsel, gezondheid en ziekte te maken hebben. Via het magazine, de website, wekelijkse nieuwsbrieven en social media houden we professionals uit de voedingssector op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten.

Contact Sales
Lot Vermeer, tel. +31 (0)6 10623763, e-mail: lotvermeer@aleapublishers.nl

Wie bereikt u?
Voeding Nu richt zich op diëtisten, (para)medici, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, voedingskundigen/-voorlichters in (zorg)instellingen en voedselproducerende en -verwerkende bedrijven.

Vakblad
De informatie uit Voeding Nu wordt aangeboden vanuit een journalistieke redactie. Deze wordt van oudsher ondersteund door een wetenschappelijke adviesraad die bestaat uit een brede laag van vertegenwoordigers in de voedingssector, waaronder: Wageningen Universiteit, Maastricht University, Hanzehogeschool Groningen, RIVM, Voedingscentrum, TNO, EUFIC, EFSA en vertegenwoordigers van de diëtistenvereniging DCN. De raad ziet mede toe op de betrouwbaarheid van de inhoud van Voeding Nu.

In iedere uitgave van het magazine wordt een actueel thema uitgediept, zoals: duurzaamheid, plantaardige voeding, koolhydraten, het brein, de weerstand en ouderen. Daarnaast bestaat het magazine uit helder te onderscheiden katernen: Wetenschap, Overheid en beleid, Product en bedrijf en Diëtetiek. Ook is er plaats voor nieuws en verschillende interessante vaste rubrieken. Op de website worden bovendien dagelijks nieuwsberichten en achtergronden geplaatst.

  • Verschijnt: 7x per jaar
  • Gemiddelde gedrukte oplage: 1400 exemplaren
  • Jaargang: 23

Website en socials
De website wordt dagelijks vernieuwd met nieuws uit de branche en artikelen uit het magazine. Ook is er een bedrijvengids, vacature-blok en eventagenda.

Commerciële mogelijkheden: large rectangle, leaderboard, logolink of advertorial, eventueel inclusief posts op de socials.

Digitale nieuwsbrief

  • Verschijningsfrequentie: 1x per week op dinsdagmiddag
  • Aantal ontvangers: ± 6200
  • Openingspercentage: ± 32%

Commerciële mogelijkheden: full banner en advertorial (maximaal 4 posities) in de reguliere nieuwsbrief of een volledig aan uw bedrijf gewijde extra nieuwsbrief (maximaal 4x per jaar).

Multimediale campagne
Voeding Nu biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Tariefkaart 2022

Voor alle commerciële uitingen kunt u contact opnemen met Lot Vermeer van onze afdeling Sales: tel. +31 (0)6 10623763, e-mail: lotvermeer@aleapublishers.nl

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 5 2022
Editie 5 2022

Voeding Nu 5 staat helemaal in het thema van ouderen. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Jongeren events bij Floriade: samen voor een duurzame toekomst

1 oktober 2022

Lees meer

Kindervoeding en Kinderdi√ętetiek (basis)

14 oktober 2022

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

17 november 2022

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea