Evenementen
Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

Veggie Challenge live is een gloednieuw food-en lifestyle-event van ProVeg Nederland. Het event richt zich op mensen die zich oriënteren op een gezonde en duurzame leefstijl. Veggie Challenge live vindt plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Intergastra 2024

Van zaterdag 3 tot woensdag 7 februari 2024 vindt Intergastra plaats in Stuttgart. Deze Duitse vakbeurs voor de horeca en gastronomie biedt veel inspiratie, nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van gastronomie.

Cursus Bakkerijtechnologie

Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij, met andere woorden brood, banket en zoetwaren. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl. Een cursus voor bevlogen...

Post-HBO basiscursus Motiverende Gespreksvoering

Post-HBO basiscursus Motiverende Gespreksvoering

De HAN in Nijmegen organiseert op 9 mei 2022 een basiscursus Motiverende Gespreksvoering. In deze cursus leer je hoe je gedragsverandering tot stand brengt bij cliënten.

Post-HBO vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering

Post-HBO vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering

De HAN in Nijmegen organiseert op 7 maart en 11 april 2022 een vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering. Deze cursus gaat in op het verdiepen van je grondhouding, het toepassen van de vier processen en het gebruik van de basistechnieken.

Motiverende Gespreksvoering (basis)

In de basistraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) bij de HAN leer je hoe je gedragsverandering tot stand brengt. Je oefent je vaardigheden tijdens de training, maar ook in je werksituatie met cliënten. De startdatum is 17 april 2023.

Fi Europe 2023

Fi Europe 2023

De Fi Europe, een vakbeurs voor voedings- en drankingrediënten. De volgende editie van Fi Europe zal plaatsvinden van 28 tot 30 november 2023 in Messe Frankfurt, germany en online van 20 tot 30 november 2023.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 6 2022
Editie 6 2022

Voeding Nu 6 gaat over het thema micronutriënten. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea