Evenementen
Cursus Levensmiddelenchemie
Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? In deze cursus maak je kennis met biomoleculen en organische verbindingen en leer je de beginselen van de organische chemie. In deze cursus maak je kennis met de belangrijkste chemische reacties...
Cursus Zuiveltechnologie
De consument verwacht niet anders: zuivelproducten zijn veilig, houdbaar en natuurlijk lekker. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In deze cursus leer je er alles over.
Cursus Bakkerijtechnologie
Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij, met andere woorden brood, banket en zoetwaren. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl. Een cursus voor bevlogen...
Cursus Food & Business Marketing
De cursus Food & Business Marketing biedt een stoomcursus marketing in de voedingsmiddelenindustrie! Aan de hand van voorbeelden binnen de Food-business, krijg je een grondige basis over met name inkoop, verkoop en strategische marketing. Er is aandacht voor marktonderzoek, doelgroepsbepaling, strategische visie, externe analyse en de marketing mix.
Cursus Vleestechnologie
Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht hebben in zowel de markt als product- en procesmatige aspecten van vlees. In de cursus Vleestechnologie komen tevens onderwerpen als vleesvervangers en alternatieve eiwitbronnen aan bod. Dit is een cursus vleesverwerking in de breedste zin van...
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie
Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je er alles over!
Workshop Zout- en suikerverlaging
In deze workshop: effecten van zout en suiker op gezondheid, vervangers voor zout en suiker, effecten van zout- en suikervervanger op de kwaliteit, gevolgen van verlagen of verwijderen in een product.
Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...
Voeding Nu Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.
InschrijvenVoeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 87,75 met korting, excl. btw