Evenementen
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je er alles over!

Foodvalley Business Driven Campus voor food en innovatie

Foodvalley Business Driven Campus voor food en innovatie

Food Academy Nijkerk (FAN) is bezig met de uitwerking van Foodvalley Business Driven Campus in Nijkerk. Dit is een gezamenlijke faciliteit voor bedrijven en onderwijs waar food en innovatie centraal staat. Tijdens een ontwerpsessie op 28 oktober van 13:00 t/m 14:30 uur wordt het concept voor de Business Driven Campus verder vormgegeven in samenwerking...

Intrafood

Intrafood is de vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Op 27 en 28 oktober 2021 vindt de beurs plaats in Kortrijk, België.

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

SimplyOK Allergen Management Symposion

SimplyOK Allergen Management Symposion

12 november 2021 vindt het eerste SimplyOK Allergen Management Symposion plaats. Het evenement is bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie, Retail en certificatie-instellingen. Tijdens het online evenement word je volledig op de hoogte gebracht van de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van allergenenmanagement.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen?

Cursus Food & Business Marketing

Cursus Food & Business Marketing

De cursus Food & Business Marketing biedt een stoomcursus marketing in de voedingsmiddelenindustrie! Aan de hand van voorbeelden binnen de Food-business, krijg je een grondige basis over met name inkoop, verkoop en strategische marketing. Er is aandacht voor marktonderzoek, doelgroepsbepaling, strategische visie, externe analyse en de marketing mix.

Cursus Vleestechnologie

Cursus Vleestechnologie

Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht hebben in zowel de markt als product- en procesmatige aspecten van vlees. In de cursus Vleestechnologie komen tevens onderwerpen als vleesvervangers en alternatieve eiwitbronnen aan bod. Dit is een cursus vleesverwerking in de breedste zin van...

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 4 2021
Editie 4 2021

De zomer gaat van start, maar niet voordat er nog een editie van Voeding Nu verschijnt! Lees nummer 4 hier online.

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 87,75 met korting, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Horecava 2022

10 januari 2022 - 13 januari 2022

Lees meer

Cursus Zuiveltechnologie

2 september 2021 - 13 januari 2022

Lees meer

Cursus Levensmiddelenchemie

16 november 2021 - 15 februari 2022

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea