Evenementen
Gastvrij Rottterdam 2022
Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.
Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)
Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022
Op 26 en 27 september vindt de grootste versbeurs van Nederland in Houten plaats. De beurs is bedoeld voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en meer.
Kindervoeding en Kinderdiëtetiek (basis)
Werk je in je praktijk als diëtist ook met kinderen? En wil je ze beter begeleiden? Of wil je je specialiseren in voedings- en dieetadviezen voor kinderen? Volg dan de cursus Kindervoeding en kinderdiëtetiek (basis) bij de HAN.
Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)
Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.
Opfristraining VITAL allergenen web-based
Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.
Cursus allergenen management (regio Breda)
Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.
Post-HBO Bloedglucoseregulatie bij insulinetherapie en combinatietherapie
De HAN in Nijmegen organiseert op 9 november en 9 december 2022 een post-HBO cursus voor diëtisten die werken met cliënten met het ziektebeeld diabetes mellitus. Deze cursus is een gevolg op de post-HBO Voeding en Diabetes.
Kindervoeding en Kinderdiëtetiek (basis)
Werk je in je praktijk als diëtist ook met kinderen? En wil je ze beter begeleiden? Of wil je je specialiseren in voedings- en dieetadviezen voor kinderen? Volg dan de cursus Kindervoeding en kinderdiëtetiek (basis) bij de HAN.
Horecava 2023
Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 vindt de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Hierbij worden leveranciers en fabrikanten meegenomen in de wereld van foodretail en foodservice.
Voeding Nu Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.
Inschrijven