Evenementen
Foodcamp op Zonnegoed

Foodcamp op Zonnegoed

Op 18 September 2021 organiseert Caring Farmers de Food Camp op Zonnegoed. Bezoek het eerste akkerbouwbedrijf van Nederland met het biocyclic vegan keurmerk voor veganistische groententeelt.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...

Online sessie NVVL: informatie op het etiket, verleiding of misleiding?

Online sessie NVVL: informatie op het etiket, verleiding of misleiding?

Producten kunnen door hun etiket gezonder lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Het Network for Food Experts organiseert donderdag 23 september een online discussie over het grensvlak tussen verleiding en misleiding in etikettering.

HAS workshop | zout- en suikerverlaging

HAS workshop | zout- en suikerverlaging

De HAS Hogeschool organiseert op 5 oktober een workshop zout- en suikerverlaging in het Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom. De bijeenkomst duurt van 10:00 tot 16:00 uur.

MVO-themamiddag over front-of-pack logo's

MVO-themamiddag over front-of-pack logo's

Op 5 oktober 2021 organiseert MVO een themamiddag over keuzelogo's in het mediamuseum Beeld en Geluid in Den Haag van 14:00-18:00. Er zullen verschillende partijen aan het woord komen over voedselkeuze- en 'eco'-logo's. Eveneens zal er ruimte zijn voor discussie.

Training VITAL allergenen web-based

Training VITAL allergenen web-based

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

BBB Maastricht

BBB Maastricht

De Horecavakbeurs BBB Maastricht verwelkomt vertegenwoordigers uit alle horecasegmeneten. Horecavakgenoten ontmoeten elkaar en waardevolle verbindingen worden gecreëerd. De beurs is een mogelijkheid tot het exposeren van food en non-food producten en diensten. Daarnaast zijn er inspirerende masterclasses, workshops, proeverijen, kookwedstrijden en innovatieve...

Anuga 2021

Anuga 2021

De grootste voedingsbeurs in Europa, Anuga, vind plaats in Keulen. Het evenement trekt ongeveer 150.000 bezoekers uit zeker 100 verschillende landen. De beurs bestaat uit 10 verschillende vakbeurzen: Fine Food, Frozen Food, Meat, Chilled & Fresh Food, Dairy, Bread & Bakery, Drinks, Organic, Hot Beverages en Culinary Concepts.

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je er alles over!

Intrafood

Intrafood is de vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Op 27 en 28 oktober 2021 vindt de beurs plaats in Kortrijk, België.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 4 2021
Editie 4 2021

De zomer gaat van start, maar niet voordat er nog een editie van Voeding Nu verschijnt! Lees nummer 4 hier online.

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 87,75 met korting, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

2 november 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

9 november 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

16 november 2021

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea