Evenementen

Gastvrij Rottterdam 2022

Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

Op 26 en 27 september vindt de grootste versbeurs van Nederland in Houten plaats. De beurs is bedoeld voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en meer.

Kindervoeding en Kinderdiëtetiek (basis)

Werk je in je praktijk als diëtist ook met kinderen? En wil je ze beter begeleiden? Of wil je je specialiseren in voedings- en dieetadviezen voor kinderen? Volg dan de cursus Kindervoeding en kinderdiëtetiek (basis) bij de HAN.

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Cursus allergenen management (regio Breda)

Cursus allergenen management (regio Breda)

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Post-HBO Bloedglucoseregulatie bij insulinetherapie en combinatietherapie

Post-HBO Bloedglucoseregulatie bij insulinetherapie en combinatietherapie

De HAN in Nijmegen organiseert op 9 november en 9 december 2022 een post-HBO cursus voor diëtisten die werken met cliënten met het ziektebeeld diabetes mellitus. Deze cursus is een gevolg op de post-HBO Voeding en Diabetes.

Kindervoeding en Kinderdiëtetiek (basis)

Werk je in je praktijk als diëtist ook met kinderen? En wil je ze beter begeleiden? Of wil je je specialiseren in voedings- en dieetadviezen voor kinderen? Volg dan de cursus Kindervoeding en kinderdiëtetiek (basis) bij de HAN.

Horecava 2023

Horecava 2023

Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 vindt de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Hierbij worden leveranciers en fabrikanten meegenomen in de wereld van foodretail en foodservice.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 4 2022
Editie 4 2022

Voeding Nu 4 staat helemaal in het thema van sport. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Intergastra 2024

3 februari 2024 - 7 februari 2024

Lees meer

Cursus Bakkerijtechnologie

2 september 2021 - 27 januari 2022

Lees meer

Post-HBO basiscursus Motiverende Gespreksvoering

9 mei 2022 - 27 juni 2022

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea