Evenementen
Congres PAN Nederland: 'Een gezonde toekomst is plantaardig'

Congres PAN Nederland: 'Een gezonde toekomst is plantaardig'

Zaterdag 28 mei 2022 organiseert Physicians Association for Nutrition the Netherlands, PAN Nederland, haar eerste congres: ‘Een gezonde toekomst is plantaardig’ in de Janskerk in Utrecht.

Cursus Voeding en diabetes

Cursus Voeding en diabetes

In april 2022 start de cursus Voeding en diabetes voor diëtisten, bestaande uit twee onlinedagen, 11 april en 29 april, en twee fysieke dagen, 16 mei en 30 mei, op de HAN in Nijmegen. De cursus wordt ondersteund door NVD, DNO en DVN.

Cursus Voeding en nierziekten

Cursus Voeding en nierziekten

Op 12 april 2022 start de cursus Voeding en nierziekten in de vorm van 1 onlinedag en 2 fysieke dagen op de HAN in Nijmegen.

Webinar Eetproblemen in de sport

Eetproblemen in de sport komen vaker voor dan je denkt. Het is een gevoelig onderwerp waar te weinig over wordt gepraat. In dit webinar gaan Kars Zoon ((W)eet-trainer, judotrainer en zelfstandig sportpsycholoog) en Ayonne van Oort (Sport en prestatiepsycholoog en (W)eet-trainer) dieper in op de achtergrond van eetproblemen. Om wat voor soort eetstoornissen gaat het en hoe kun je ze signaleren? De deskundige docenten gaan met jou als coach of begeleider in gesprek over de theoretische achtergrond van de diverse soorten eetproblemen in de sport...

Webwinkel Vakdagen 2022

Op 29 en 30 juni 2022 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de jaarbeurs van Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn een ontmoetingsplatform voor de hele e-commerce branche.

Gastvrij Rottterdam 2022

Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

Op 26 en 27 september vindt de grootste versbeurs van Nederland in Houten plaats. De beurs is bedoeld voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en meer.

Post-HBO Bloedglucoseregulatie bij insulinetherapie en combinatietherapie

Post-HBO Bloedglucoseregulatie bij insulinetherapie en combinatietherapie

De HAN in Nijmegen organiseert op 9 november en 9 december 2022 een post-HBO cursus voor diëtisten die werken met cliënten met het ziektebeeld diabetes mellitus. Deze cursus is een gevolg op de post-HBO Voeding en Diabetes.

Horecava 2023

Horecava 2023

Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 vindt de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Hierbij worden leveranciers en fabrikanten meegenomen in de wereld van foodretail en foodservice.

Intergastra 2024

Van zaterdag 3 tot woensdag 7 februari 2024 vindt Intergastra plaats in Stuttgart. Deze Duitse vakbeurs voor de horeca en gastronomie biedt veel inspiratie, nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van gastronomie.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 3 2022
Editie 3 2022

Voeding Nu 3 staat helemaal in het thema van onderwijs. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Cursus Bakkerijtechnologie

2 september 2021 - 27 januari 2022

Lees meer

Post-HBO basiscursus Motiverende Gespreksvoering

9 mei 2022 - 27 juni 2022

Lees meer

Post-HBO vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering

7 maart 2022 - 11 april 2022

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea