Georganiseerde praktijkvoering en veilige interactie met jouw cliënt!

nutriportal

BEDRIJFSINFORMATIE | Leefstijl, beweging, mindset en voedingsinterventies kunnen mensen helpen om gezonder te leven. Als er sprake is van een aandoening, dan is het een onderdeel van het behandelplan. De missie van Nutrilink is om mensen en hun professionals hierbij te helpen. 

Diëtisten, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches en therapeuten worden al vele jaren ondersteund met de software van Nutrilink. Het bestaat uit een gespecialiseerd en zeer uitgebreid cliëntendossier met een gekoppeld e-health platform (Nutriportal). Op Nutriportal kan de cliënt inloggen. Het platform wordt ingezet bij face2face of online begeleiding, maar Nutrilink gelooft al jaren in omnichannel. De combinatie zorgt voor een intensievere begeleiding, betere en flexibelere bereikbaarheid en het resultaat is duurzamer. 

Er is veel interactie met iedereen uit het werkveld. Vandaar dat het systeem zo goed inzetbaar is bij alle voedingsprofessionals die met gezondheid bezig zijn. Ook voedingsberekeningen, boekhouding, online agenda, videobellen, behoort tot de mogelijkheden. De cliënt kijkt zijn beknopte dossier in en vult zijn dagboek in. De professional coacht hiermee, naast voeding en beweging, ook heel goed op gedrag.

De praktijk wordt ook gevonden door de optie “zoek een praktijk”. Dus dit is zeker nog een meerwaarde om op de kaart van Nutriportal te staan! De laatste update is de gezamenlijke databank, want samen bouwen we de toekomst! 

Nutrilink neemt nieuwe professionals aan de hand bij de opstart. Ze krijgen persoonlijk online uitleg en vragen stellen kan altijd. Ook worden er geregeld korte onlinetrainingen gegeven. Nutriportal is ook zonder de praktijksoftware heel goed inzetbaar!

https://www.nutrilink.eu 

Lees ook
Brood barst van de eiwitten

Brood barst van de eiwitten

Er is steeds meer aandacht voor eiwitten. Zeker bij mensen die graag sporten en goed voor hun lichaam zorgen. Dat die eiwitten te vinden zijn in vlees, vis, eieren en zuivel is voor bijna niemand een verrassing. Maar wat de meesten niet weten, is dat brood dé stille kracht is als het gaat om eiwitten.

Lekkere alcoholvrije drankjes voor bij de bbq

Lekkere alcoholvrije drankjes voor bij de bbq

De warme zomeravonden staan weer voor de deur. De ideale omstandigheden om een gezellige bbq te organiseren voor jou en je vrienden of familie. Bij een geslaagde bbq kan een lekker drankje uiteraard niet ontbreken. Meestal wordt er bier of wijn gedronken, maar het is uiteraard ook mogelijk om voor een alcoholvrije variant te gaan. In dit artikel vertellen...

Wees nog fitter tijdens het sporten met gezonde voeding

Wees nog fitter tijdens het sporten met gezonde voeding

Eiwitrijke voeding Gezonde voeding zorgt dat je veel fitter in je vel zit. Door jouw fitte gestel zullen ook je sportprestaties omhooggaan. Dit komt doordat gezonde voeding en eiwitten energie geven. Tevens geven ze een verzadigd gevoel zodat je minder snel snakt naar zoetigheid. Eiwitten in de ochtend bij het ontbijt zitten in kwark, yoghurt, melk,...

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement