Diner bestellen vanuit je strandstoel op Scheveningse strand

attachment-Beach-A1100x825

Gerechten bestellen vanuit je strandstoel? Dat kan vanaf aankomend weekend op het strand van Scheveningen. Fiets bezorgservice Foodora gaat namelijk gerechten bezorgen van verschillende restaurants waaronder Beachclub Bliss, La Galleria, Topkapi en S*team.

Met de Foodora IOS- of Android app kunnen consumenten hun bestelling doorgeven en krijgen zij binnen een klein halfuurtje hun diner op het strand bezorgd.

Geen lange rij

De dienst maakt het mogelijk dat consumenten hun plekje op het strand kunnen behouden en niet in een lange rij hoeven te staan als zij willen dineren bij een strandtent.

Van visgerechten tot culinaire hamburgers

Voor ieder wat wils, want de consument kan kiezen voor pasta’s en pizza tot visgerechten en culinaire hamburgers. Een overzicht van de aangesloten restaurants zijn te vinden op de website van Foodora.

Meer over
Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Nep-nieuws over grote merken tast het vertrouwen van klanten in het merk niet aan. Dit blijkt uit een onderzoek van Yang Cheng van de North Carolina State University.Volgens Cheng is er veel eerder onderzoek verricht naar de reactie van consumenten op nep-nieuws op sociale media, maar er is weinig gekeken naar hoe dit het vertrouwen in merken kan beïnvloeden....

McDonald’s introduceert veggie nuggets

McDonald’s introduceert veggie nuggets

Fastfoodketen McDonald’s biedt haar kip nuggets vanaf deze week ook in een vegetarische variant aan. Met de Veggie Nuggets wil McDonalds’s inspelen op de groeiende behoefte van gasten om minder vlees te consumeren.Dat meldt McDonald’s gisteren. De fastfoodketen zegt te zien dat steeds meer gasten ervoor kiezen om een keertje geen vlees te eten. Veggie...