Kenniscentrum suiker & voeding zoekt Specialist Voeding & Gezondheid

Als Specialist Voeding & Gezondheid ben je verantwoordelijk voor het volgen van wetenschappelijke literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen omtrent suiker in relatie tot voeding en gezondheid. Het maken van een juiste, op de doelgroep gerichte vertaalslag van de betreffende onderzoeksresultaten en in staat zijn om de vergaarde kennis over de rol van suiker in voeding op overtuigende wijze over te brengen behoren eveneens tot je verantwoordelijkheden.

Bekijk hier meer informatie over deze functie.

Lees ook

Voeding in de media - week 39

Resultaat Wetsvoorstel elektronishe gegevensuitwisseling in de zorg, waarneming van smaak door baby’s in de baarmoeder en circulaire systemen tegen hongersnood. Dit lazen we deze week in de media over voeding.

Verantwoord, duurzaam en plantaardig

Verantwoord, duurzaam en plantaardig

Het Cosun Nutrition Center is het nieuwe kenniscentrum van Royal Cosun waarmee het bedrijf zijn voedingskundig werkterrein verbreedt naar alle dochterondernemingen. Dit kenniscentrum heeft als doel meer wetenschappelijke kennis te vergaren over plantaardige voeding.

Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”