Symposium: Optimising food and fibre composition

8 augustus 2023 Redactie Voeding Nu Collab Media via Unsplash

Op 20 september vindt het symposium Optimising food and fibre composition for enhancing microbial and general health plaats in Naturalis in Leiden. Op het symposium worden nieuwe inzichten en technologieën voor het verkennen en optimaliseren van synergetische effecten van combinaties van vezels gepresenteerd. 

Trends zoals meer plantaardig voedsel en verlaging van suikers en vetten kunnen bijdragen aan een hogere inname van vezels. Dit symposium benadrukt het belang van gunstige synergetische effecten van combinaties van vezels en hun interacties met andere verbindingen. Ook wordt het afscheid van Jan-Willem van der Kamp na 38 jaar bij TNO gevierd.

Praktische informatie

Locatie: Naturalis, Leiden 
Programma van 13.00 – 17.00 uur, gevolgd door de afscheidsreceptie
Keynote: Bruce Hamaker, Distinguished Professor of Food Science, Purdue University, Verenigde Staten

Meer informatie op de website van TNO

Altijd op de hoogte blijven?