Beurzen

Uit dit dossier
Duurzaamheid staat centraal op Horecava

Duurzaamheid staat centraal op Horecava

Horecava, de vakbeurs voor de horecabranche in Nederland, gaat vandaag van start in Amsterdam RAI. Eén van de belangrijkste thema’s tijdens de beurs van dit jaar is duurzaamheid. Steeds meer horecaondernemers zijn bewust bezig met groen ondernemen en het tegengaan van voedselverspilling. Onderwerpen zoals eten zonder verspilling, groene innovaties en...

Free From Functional & Health Ingredients 2022

Free From Functional & Health Ingredients 2022

Op 22 en 23 november a.s. vindt de Free From Functional & Health Ingredients 2022 plaats in de RAI Amsterdam. Het is alweer de tiende editie van dit unieke retail event, waarbij de gehele voedingsmiddelenindustrie elkaar ontmoet en inzicht krijgt in de belangrijkste voedingstrends.

Na half miljoen deelnemers krijgt Veggie Challenge eigen lifestyle event

Na half miljoen deelnemers krijgt Veggie Challenge eigen lifestyle event

Volgend jaar vindt de eerste editie van Veggie Challenge Live plaats, een food- en lifestyle-event van ProVeg Nederland om de half miljoen deelnemers aan de Veggie Challenge te vieren. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 wordt het evenement over gezonde en duurzame leefstijl gehouden, in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Met ruim 100 verschillende...

Vakbeurs Free From Functional & Health Ingredients in Amsterdam op 22 en 23 november

Vakbeurs Free From Functional & Health Ingredients in Amsterdam op 22 en 23 november

Op 22 en 23 november a.s. vindt de tiende Europese editie plaats van Free From Functional & Health Ingredients, foodvakbeurs voor Retail en Food Service professionals. De beurs heeft dit jaar meer dan driehonderd exposanten met gezonde lifestyleproducten, private label en ingrediënten-oplossingen. Ook zijn er drie congresprogramma’s, ruim zestig internationale...

GroenteCongres reikt Best Practice Award uit voor meer groenten in de zorg

GroenteCongres reikt Best Practice Award uit voor meer groenten in de zorg

Op 8 september vindt het zesde GroenteCongres plaats met als thema ‘Meer groenten in de zorg’. Tijdens het congres wordt de Best Practice Award 2022 uitgereikt, een award voor producten, concepten of initiatieven die uitdagen tot introductie van gezondere gerechten met meer groenten in de zorg. Ideeën kunnen tot 29 augustus ingestuurd worden.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 6 2022
Editie 6 2022

Voeding Nu 6 gaat over het thema micronutriënten. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

31 maart 2023 - 1 april 2023

Lees meer

Intergastra 2024

3 februari 2024 - 7 februari 2024

Lees meer

Cursus Bakkerijtechnologie

2 september 2021 - 27 januari 2022

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea