Vakbeurs Free From Functional & Health Ingredients in Amsterdam op 22 en 23 november

Aardbeien biologisch_unsplash

Op 22 en 23 november a.s. vindt de tiende Europese editie plaats van Free From Functional & Health Ingredients, foodvakbeurs voor Retail en Food Service professionals. De beurs heeft dit jaar meer dan driehonderd exposanten met gezonde lifestyleproducten, private label en ingrediënten-oplossingen. Ook zijn er drie congresprogramma’s, ruim zestig internationale key-notes en guided tours.

Tijdens Free From Functional & Health Ingredients 2022 worden alle lagen uit de voedingsmiddelenindustrie aan elkaar gekoppeld. Van inkopers tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen. De sprekers en exposanten bieden inzichten en inspiratie om plantaardig, vegan, biologisch, lactose-, gluten- en suikervrij, functionele en dieetvoeding en de proteïnetransitie naar een nóg hoger niveau te tillen.

Een paar voorbeelden van inspirerende key-notes tijdens het event:

  • IRI Worldwide – Mano Verberne: Ontwikkeling van de Gezonde Food Categorie in Nederland
  • Conspicuous – Art Frickus: Het perfecte schap als versneller voor uw product-introductie
  • ProVeg International – Mathilde Alexandre: Welke strategische keuzes voor Plant-Based?
  • Wageningen University & Research – Wat zijn de laatste updates rond Personal Nutrition & Health?

Meer informatie en tickets: https://amsterdam.freefromfoodexpo.com/home

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Wat wil de bewuste consument nu écht?

Wat wil de bewuste consument nu écht?

Wat zoekt de consument nu écht als het aankomt op duurzame en verantwoorde producten? En vooral: waarvoor is men bereid te betalen? In tijden waarin kritisch naar de uitgaven wordt gekeken, zijn deze vragen relevanter dan ooit.

Schouten Europe: beweeg de consument verder richting plantaardig

Schouten Europe: beweeg de consument verder richting plantaardig

Plantaardige alternatieven zijn de laatste jaren geëxplodeerd in verkoop, maar kampen nu met een stagnatie. Dit heeft voor een groot deel te maken met wantrouwen van de consument in plant-based. Tijdens Free From Functional & Health Ingredients 2022 vertelt Kees van den Heuvel, Trade Marketeer bij Schouten Europe en specialist in plantaardige proteïnen,...

Dutch Food Week opent met ‘Voorproeven op de Markt’ in ‘s-Hertogenbosch

Dutch Food Week opent met ‘Voorproeven op de Markt’ in ‘s-Hertogenbosch

Dutch Food Week opent dit jaar op vrijdagmiddag 7 oktober met ‘Voorproeven op de Markt’ in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Boeren, tuinders, telers, vissers en agrifood-organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. Diezelfde middag wordt Dutch Food Week formeel geopend met een bijeenkomst...