Nestlé Health Science neemt Atrium Innovations over

attachment-Nestlehealthscience

Nestlé Health Science heeft aangekondigd Atrium Innovations over te nemen in het eerste kwartaal van 2018. Atrium Innovations zal op dezelfde manier blijven werken als een apart opererende unit binnen Nestlé Health Science.

Wij zijn enthousiast over de gelijkenissen waardoor onze organisaties erg goed op elkaar aansluiten, zegt Erwin Piening, Managing Director Atrium Innovations. Wetenschappelijke onderbouwing en research & development zijn voor onze beide organisaties een belangrijke pijler.

Therapeutische rol

Nestlé Health Science heeft als doel een therapeutische rol van voeding in de gezondheidszorg te stimuleren. ‘Een bedrijf in gezondheid en wetenschap waar voeding therapie wordt, aldus Piening. 

Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

De stembus voor de James Lind Prijs 2021 is open

De stembus voor de James Lind Prijs 2021 is open

Branchevereniging NPN maakt de genomineerden bekend voor de James Lind Prijs 2021. De drie onderzoeken en drie toepassingen waar je vanaf vandaag op kunt stemmen maken kans op een prijs van €10.000.

Geen extra behoefte aan B-vitaminen

Geen extra behoefte aan B-vitaminen

Uit Voeding Nu 3: Hoewel vaak wordt gedacht dat de behoefte aan B-vitaminen, waaronder vitamine B12 en foliumzuur, verhoogd is bij een fysiek actieve leefstijl, laat onderzoek onder deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse hiervoor geen aanwijzing zien.